Alzio Nieuwsbrief
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie.
Alzio Nieuwsbrief Postadres

Telefoon
E-mail
Olympia 1A-1B
1213 NS  Hilversum
088 259 46 65
info@alzio.nl
Nummer 21

4e nieuwsbrief van 2013
Vrijdag 12 juli 2013


Voorwoord

Bijgaand een extra editie van onze nieuwsbrief. Wellicht heeft u al gemerkt dat onze website volledig is vernieuwd. Uiteraard willen wij graag met de tijd meegaan en bovendien kondigen wij hierbij een nieuwe dienst aan: conflict-bemiddeling. Wij zijn uiteraard benieuwd wat u ervan vindt.

Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een bericht naar info@alzio.nl of vul het contactformulier op onze site in.


Inhoudsopgave

Onze website vernieuwd

Nu ook een mobiele versie op uw smartphone

Alzio gaat ook nadrukkelijker gebruik maken van sociale netwerken

Een nieuwe dienst: conflictbemiddeling


Bezoek onze site

Wilt u meer weten over wat Alzio voor u kan betekenen? Bezoek onze website op www.alzio.nl voor meer informatie.


Onze website vernieuwd


Dit betreft de volgende veranderingen:

- Gebruikersvriendelijker: het uiterlijk is opgefrist en de functies staan nu bovenaan het scherm. Dit menu vormt als het ware de Alzio cockpit waarbij de bezoeker direct naar vervolgpagina's kan doorklikken. Dat is een voorbeeld van de verbeterde navigatie binnen onze website.

- Wie we zijn geeft nu aan wat de uitgangspunten zijn bij onze dienstverlening. Bovendien zijn hier onze vaste partners ondergebracht.

- Wat we doen is uitgebreid en is ingedeeld in rubrieken waarin ons concept wordt beschreven en waarin we een overzicht van onze diensten presenteren. We schetsen de voordelen voor bestuursleden en bewoners/gebruikers van een complex. Vervolgens beschrijven we onze werkwijze en werken we 'Mijn Alzio' meer uit. Onder producten vindt u zowel onze 'kwaliteitstoets' als beide checklists 'kenmerken van een VvE' en 'effectief besturen van een VvE'. Dit onderdeel wordt afgesloten met onze vaak gestelde vragen.

- Referenties: ervaringen van en voorspraak door relaties ((potentiële) klanten, leveranciers) spreken veel meer aan dan een brochure, offerte of andere documenten.

- Nieuws: is qua plaats veranderd en alle nieuwsonderdelen uit vorige nieuwsbrieven zijn hier geplaatst. Wij zullen dit onderdeel intensiever gaan benutten om u sneller te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen.

- Contact: is qua plaats veranderd en de mogelijkheid om een routebeschrijving op te stellen is toegevoegd.

U vindt onze website op www.alzio.nl. We zijn benieuwd naar uw reactie!


Nu ook een mobiele versie op uw smartphone


Van onze vernieuwde website is ook een speciale, mobiele versie ontwikkeld. Zo kunt u met uw smartphone ook snel even iets opzoeken of nakijken op onze website. Als u hiervoor een icoontje plaatst op het startscherm van uw telefoon, dan volstaat één klik. Dit doet u door in de browser, nadat u www.alzio.nl in beeld hebt, een snelkoppeling te maken.


Alzio gaat ook nadrukkelijker gebruik maken van sociale netwerken


Via een link op de site rechtsboven, komt u rechtstreeks op onze bedrijfsprofielpagina van LinkedIn of Facebook. U kunt daar eventueel een boodschap plaatsen. Wellicht dat Twitter in de toekomst nog volgt.


Een nieuwe dienst: conflictbemiddeling


Helaas komt het nogal eens voor dat een bestuur een verschil van inzicht of visie heeft, een conflict met een commissie of één of meer leden van de VvE of met een leverancier.

Dan kan het zeer wenselijk zijn dat Alzio, als een onafhankelijke derde, bemiddelt in het conflict (ook wel mediation genoemd). De gang met een advocaat naar de rechter kost meestal heel veel tijd en geld en kan met conflictbemiddeling worden voorkomen.

Heeft u belangstelling voor deze dienst? Stuur een e-mail naar info@alzio.nl of vul ons contactformulier op onze website in. Bellen kan uiteraard ook:
088 259 46 65. Op onze website treft u bovendien hierover meer informatie aan: conflictbemiddeling
Indien u voortaan gaan nieuwsbrieven van Alzio wilt ontvangen, kunt u zich uitschrijven.