Alzio Nieuwsbrief
Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan webversie.
Alzio Nieuwsbrief Postadres

Telefoon
E-mail
Olympia 1A-1B
1213 NS  Hilversum
088 259 46 65
info@alzio.nl
Nummer 29

6e nieuwsbrief van 2014
11 december 2014Voorwoord

Hierbij de laatste editie van onze nieuwsbrief dit jaar. Wij hopen dat u ze met interesse heeft gelezen. Wellicht dat behandelde onderwerpen aanleiding geven tot goede voornemens voor 2015. Wij wensen u alvast prettige kerstdagen en een heel goed en gezond 2015 toe!Inhoudsopgave

Mijn Alzio als apart product

 

Schoenmaker houdt u bij uw leest!

 

Wist u dat...

Verplicht sparen vanaf 2017 voor groot onderhoud
Nieuw erfpachtstelsel per 2016 gunstig voor Amsterdamse (vastgoed)eigenaren

 

In/uit de praktijk (11)Bezoek onze site

Wilt u meer weten over wat Alzio voor u kan betekenen? Bezoek onze website voor meer informatie: www.alzio.nl


Mijn Alzio als apart product
Bijna al onze klanten gebruiken het: 'Mijn Alzio', ons eigen informatiecentrum op internet vóór en dóór een VvE. Dat behoort tot onze standaard dienstverlening. Wij krijgen steeds meer aanvragen om dit ook aan andere VvE's ter beschikking te stellen. Belangstelling?
Lees verder »
 
Schoenmaker houdt u bij uw leest!
Recent ontstond een interessante discussie op een van de sociale media (LinkedIn), samen te vatten in bovenstaande titel. Dit werd ingegeven door het feit dat in toenemende mate administratiekantoren ook vastgoedbeheer er bij doen tegen aanzienlijk lagere kosten. Lees verder voor onze visie op de keuze voor een beheerder.
Lees verder »
 
Wist u dat...
Verplicht sparen vanaf 2017 voor groot onderhoud
Minister Blok van Wonen heeft recent aangekondigd dat een maandelijkse bijdrage verplicht gaat worden vanaf 2017. Wat betekent dat voor een VvE?
Lees verder »
Nieuw erfpachtstelsel per 2016 gunstig voor Amsterdamse (vastgoed)eigenaren
Amsterdamse huis- of vastgoedeigenaren op erfpachtgrond krijgen vanaf 2016 de mogelijkheid om dit voor eeuwig af te kopen. Dat heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten. De circa kwart miljoen eigenaren die dit betreffen, worden dan niet meer onaangenaam verrast met onverwachte en soms draconische verhoging van de canon.
Lees verder »
 
In/uit de praktijk (11)
Hoe diefstal, fraude of verduistering te voorkomen
Vertrouwen is goed, controle beter. Een maar al te waar gezegde in accountantskringen. Diefstal, fraude of verduistering komt vaker voor dan men denkt, of het nu in bedrijven of verenigingen betreft. En ook binnen VvE zo blijkt uit enkele recente veroordelingen. Maar hoe is dit te voorkomen?
Lees verder »
 
Indien u voortaan geen nieuwsbrieven van Alzio wilt ontvangen, kunt u zich uitschrijven.