Alzio

Geachte heer/mevrouw,

Wij brengen u graag regelmatig op de hoogte van relevant nieuws en ontwikkelingen voor Verenigingen van Eigenaars. Als relatie van ons kantoor stellen wij u op de hoogte dat wij onze privacyvoorwaarden hebben aangepast aan de nieuwe AVG-wetgeving.

Waarom een nieuwe privacywetgeving?
Met de nieuwe privacywetgeving worden uw persoonlijke gegevens beter beschermd. Ons privacybeleid is vernieuwd en voldoet aan de nieuwe privacyregels. Daarmee zijn uw gegevens bij ons in vertrouwde handen. Zorgvuldigheid staat daarin altijd centraal.

Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring op onze website. Hierin leest u welke gegevens wij van u bewaren, waarom we dit doen en voor hoelang.

Blijf onze nieuwsbrief ontvangen
Wij houden u in de toekomst graag op de hoogte middels onze nieuwsbrieven. Mocht u deze niet meer willen ontvangen dan, kan kunt u zich afmelden.


Met vriendelijke groet,

Gert Meekel

Alzio Oostkade 56
1274 ND  Huizen
www.alzio.nl
Kantoor
Mobiel
KvK
088 259 46 65
06 470 042 25
17196991

Dit bericht (inclusief eventuele bijlagen) kan vertrouwelijk zijn. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht de afzender te informeren en het bericht te wissen. Het is niet toegestaan om dit bericht, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming te gebruiken of te verspreiden. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.